FÖRRÄTTER
-
La petite salade
Mixsallad med Campoloros dressing
.65. -
Rolandu
Oliver och tome corse (korsikansk lagrad fårost)
.85. -
Crustinu "Alesani"
Grillad bröd med Tallegio ost, Prizuttu (lufttorkad skinka), konfiterade tomater och tryffelolja (bra för 2)
.175. -
Crustini à la Bastiaise
Grillad bröd med datterini tomat, sardeller, vitlök, persilja och olivolja (bra för 2)
.175. -
Charcuterie Coppa, salami, prizuttu
.125. -
Plateau de Fromage
Campoloros osttallrik
.165.
HUVUDRÄTT
-
Gambas Campoloro
Viltfångade räkor flamberade med Pernod,vitlök, persilja, tomat och smör
Serveras med saffransris.285.
-
Magret de Canard aux figues
Ankbröst med fikonsås
.340.
DAGENS PASTA
-
L'Augusta
Spaghetti med kronärtskockor, fårostsås, konfiterade tomater, babyspenat, tryffelolja, Parmigiano
.250. -
A la Puttanesca Deluxe
Spaghetti med räkor, havsabbore filé, oliver, kapris, sardeller, tomatsås, chilli och persilja
.255.
-
Är du allergisk? fråga oss om innehållet i maten!
Dryck
-
Alkoholfritt
Lättöl, läsk, mineral vatten.40.
Juice APOLINAIRE.59.
-
Öl
Pietra, korsikansk starköl 6%, 33cl.95.
IPA, korsikansk 6%, 33cl.95.
Höfbrau, munchner hell, ljus lager, 4,9%, 50cl.89.