FÖRRÄTTER
-
La petite salade
Mixsallad med Campoloros dressing
.65. -
Rolandu
Oliver och tome corse (korsikansk lagrad fårost)
.85. -
Salami Sambucano Toscano
Savigni Eko 50gr
.115. -
Crustini à la Bastiaise
Grillad bröd med datterini tomat, sardeller, vitlök, persilja och olivolja
.155. -
L'assiette du Campoloro (2/3 pers)
Chark & Ost & tillbehör från Korsika, Italien och Frankrike
.325. -
Plateau de Fromage du Campoloro
Campoloros osttallrik & tillbehör från Korsika, Italien och Frankrike
.185.
HUVUDRÄTT
-
Agnellu "a la stretta"
Korsikansk lammgryta (svensk kött) med rödvin, pancetta, morot, lök, selleri och lite till..
.275. -
Gambas Campoloro
Viltfångade räkor flamberade med Pernod,vitlök, persilja, tomat och smör
Serveras med saffransris.285.
-
Magret de Canard aux figues
Ankbröst med fikonsås
Serveras med sauterade potatis och Tropea lök i ankfett.325.
DAGENS PASTA
-
A l'Alba Barona
Penne ziti med pancetta, tomatsås, burratina, alba barona (Korsikansk krydda) och Parmigiano
.240. -
L'Augusta
Casereccie med kronärtskocka, fårostsås, konfiterade tomater, babyspenat, tryffelolja, Parmigiano
.250.
-
Är du allergisk? fråga oss om innehållet i maten!
Dryck
-
Alkoholfritt
Lättöl, läsk, mineral vatten.40.
Juice APOLINAIRE.59.
-
Öl
Pietra, korsikansk starköl 6%, 33cl.89.
IPA, korsikansk 6%, 33cl.89.
Höfbrau, munchner hell, ljus lager, 4,9%, 50cl.89.